Geloof

Als kerk vormen we een gemeenschap van gelovigen.schepping Wij geloven dat God bestaat en dat Hij graag wil dat we ons leven in verbondenheid met Hem leven. En omdat we samen bij God horen, willen we ook bij elkaar horen. Want geloven is niet maar het voor waar aannemen van allerlei zaken. We willen ieder voor zich omgaan met God, persoonlijk, maar we willen ook samen een relatie met God hebben.
En daarbij is iedereen van harte welkom!

U vindt hier meer informatie over wat, of beter gezegd, in
Wie we geloven. Ook leggen we uit waarom we een gereformeerde kerk zijn.
Tot slot geven we een aantal mogelijkheden om meer te weten te komen over het christelijk geloof en / of over onze gemeente.

Uiteraard nodigen we u van harte uit om een kerkdienst bij te wonen (elke zondag 09.30u en 16.30u). Gemeenteleden met een bordje ‘welkom’ zijn er speciaal om u wegwijs te maken in onze gemeente en om u de gang van zaken in en rondom een kerkdienst uit te leggen.

denker

Meditaties

Predikanten van onze gemeente hebben in het verleden meditaties en overdenkingen geschreven. Een aantal daarvan tref je hier aan.

avondmaal

Heilig Avondmaal

Met het Heilig Avondmaal vieren we de kern van ons geloof. We zijn gered door Hem...

kringmensen

Gemeente-zijn

Geloven doe je niet in je eentje, maar dat doe je in verbondenheid met (veel) medegelovigen. We geloven

Gereformeerd vrijgemaakt

Als gereformeerde christenen geloven we dat in het leven van een christen alles draait om Jezus.

GodbeeldOns geloof..

Als christenen geloven we dat God bestaat en dat Hij alles heeft gemaakt.