Buiten de kerkdiensten om wordt er binnen onze gemeente een breed scala aan activiteiten georganiseerd.

Veel rond deze activiteiten is op deze website ondergebracht binnen het afgesloten gedeelte. Mocht u daarin geïnteresseerd zijn neem dan contact met ons op. Dat kan via "Contact" of zoals aangegeven onder “Geloof”.

Door en voor jongeren zijn serieuze en ontspannende activiteiten op poten gezet. Op het gebied van muziek en zang zijn tenslotte het gospelkoor Tribute en een cantorij actief. Openbare activiteiten worden ook via dit onderdeel van de website gemeld.

De Kristalkerk wordt ook regelmatig door anderen gebruikt ten behoeve van uitvoeringen, concerten of anderszins. Via dit onderdeel van de website willen we daarvoor aandacht vragen.