P.C. Hooftlaan 210
7552 HE Hengelo (Ov)
Telefoon 074 242 48 41

Routebeschrijving

Komend vanuit de richting Deventer Op de A1/E30/A35 Borne/Oldenzaal/Hengelo volgen. Bij afslag Hengelo (afrit 30) snelweg verlaten. Bij de stoplichten rechtsaf naar Bornsestraat. Na 750 meter bij rotonde rechtdoor richting Hengelo. Na 1800 meter bij stoplichten op T-splitsing linksaf naar Oldenzaalsestraat. Op Oldenzaalsestraat na 1200 meter bij stoplichten rechtsaf naar Beethovenlaan. Beethovenlaan gaat over in de P.C. Hooftlaan. Waar doorgaande weg een scherpe bocht naar rechts maakt en overgaat in Laan van Driene, rechtdoor P.C. Hooftlaan volgen. Bij rotonde rechtdoor. U vindt de Kristalkerk aan uw rechterhand.

Komend vanuit de richting Enschede In Enschede de Hengelosestraat volgen. Deze gaat over in Enschedesestraat. In Hengelo bij 1e stoplichten rechtsaf naar Boekweitweg. Deze gaat over in Laan van Driene. Op Laan van Driene na 800 meter rechtsaf naar P.C. Hooftlaan. Bij rotonde rechtdoor. U vindt de Kristalkerk aan uw rechterhand.

Komend vanuit de richting Almelo N743 naar Hengelo volgen. U kruist snelweg A1/E30/A35. In Hengelo Bornsestraat volgen. Bij rotonde rechtdoor richting Hengelo. Na 1800 meter bij stoplichten op T-splitsing linksaf naar Oldenzaalsestraat. Op Oldenzaalsestraat na 1200 meter bij stoplichten rechtsaf naar Beethovenlaan. Beethovenlaan gaat over in de P.C. Hooftlaan. Waar doorgaande weg een scherpe bocht naar rechts maakt en overgaat in Laan van Driene, rechtdoor P.C. Hooftlaan volgen. Bij rotonde rechtdoor. U vindt de Kristalkerk aan uw rechterhand.

Komend met het openbaar vervoer Vanaf Station Hengelo Centraal buslijn 12 richting Groot Driene pakken. Uitstappen bij halte Jan Prinsstraat. Bij rotonde rechtsaf P.C. Hooftlaan volgen. U vindt de Kristalkerk aan uw rechterhand.

Parkeren Het aantal parkeerplaatsen bij de Kristalkerk is beperkt. Er is ruim volgende parkeergelegenheid op parkeerplaatsen bij het nabijgelegen winkelcentrum Groot Driene (kruising Staringstraat/ P.C. Hooftlaan). De loopafstand naar het kerkgebouw bedraagt circa 2 minuten.